Menu

DW: Κλείνει ο βαλκανικός διάδρομος

Κλείσιμο του βαλκανικού διαδρόμου σχεδιάζει το ευρωπαϊκό συμβούλιο, όπως γράφει η Deutsche Welle.
Η πρώτη επίσημη επιβεβαίωση ήρθε δια στόματος του υπουργού Εξωτερικών της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς, ο οποίος δήλωσε το βράδυ της Κυριακής στο ARD ότι ο βαλκανικός διάδρομος κλείνει ερμητικά, πως αυτή θα είναι μια από τις αποφάσεις της σημερινής Συνόδου και ότι η χώρα του δεν θα κάνει ούτε χιλιοστό πίσω.

Διαβάστε περισσότερα...

DW: Η χαμηλή τιμή του πετρελαίου αφανίζει θέσεις εργασίας

Σε δεινή θέση βρίσκονται οι πετρελαϊκές εταιρίες. Λόγω της υπερπροσφοράς πετρελαίου στην αγορά, η τιμή πετρελαίου βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση με αποτέλεσμα να χάνονται εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Διαβάστε περισσότερα...

DW: Σταματήστε τον Ντράγκι!

Ο ηττημένος του 2015 ονομάζεται Μάριο Ντράγκι. Στα βιβλία ιστορίας θα διαβάζουμε κάποτε: ήταν ο άνθρωπος που άφησε τα φράγματα να σπάσουν, όταν στις αρχές του έτους έθεσε σε ισχύ ένα γιγάντιο πρόγραμμα αγοράς ομολόγων, για να χυθούν στην αγορά εκατομμύρια εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα...

DW: Πρωτοβουλίες για ανθρωπιστική βοήθεια στην Ελλάδα

Οι συνθήκες διαβίωσης για σημαντική μερίδα του πληθυσμού στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα δυσμενείς. Ήδη έχουν καταγραφεί σε Γερμανία και Αυστρία αξιοσημείωτες πρωτοβουλίες για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Διαβάστε περισσότερα...

DW: Η Μόσχα θα ανταποκριθεί στα αίτηματα της Αθήνας

Η Ελληνική κυβέρνηση μέχρι στιγμής έχει πετύχει το στόχο της να «ταρακουνήσει» για τα καλά την Ε.Ε. Η προσέγγιση της Μόσχας όπως όλα δείχνουν έχει πετύχει το στόχο της! Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί επί ευρωπαϊκού εδάφους είναι δημοσίευμα της  Deutsche Welle αναφορικά με την επίσκεψη τσίπρα στη Μόσχα.

Διαβάστε περισσότερα...

DW:Βίντεο από θύμα μόμπινγκ κάνει θραύση

  • Κατηγορία BLOGS

Κανείς δεν αξίζει λιγότερο από τον άλλο επειδή είναι διαφορετικός. Με αυτή την αυτονόητη διαπίστωση και ένα βίντεο αμύνθηκε ο Μπέντζαμιν και το βίντεό του κάνει θραύση με πάνω από 3 εκατομμύρια κλικ.

 Για μεγάλο διάστημα υπήρξε και ο ίδιος θύμα μόμπινγκ. Ο λόγος ήταν το παχουλό προσωπάκι του. Οι συμμαθητές του τον κορόιδευαν και τον είχαν απομονώσει, λέει ο Μπέντζαμιν Ντρους σε μια συνέντευξη. Θέλοντας να αμυνθεί και να επιστήσει την προσοχή στα θύματα του μόμπινγκ γενικότερα και όχι μόνο στο σχολείο αποφάσισε να φτιάξει ένα βίντεο και να το ανεβάσει στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Διαβάστε περισσότερα...

DW: “O Βαρουφάκης είναι αυθάδης και καμικάζι, ψάχνει για άλλη δουλειά”

"Αν ο Βαρουφάκης πιστεύει πως μπορεί να βρει χρηματοδότηση από τις ΗΠΑ, καλή τύχη" τονίζει η αρθρογράφος, που επισημαίνει πως η "τρόικα δεν είναι υπεύθυνη για τη δυστυχία των Ελλήνων"

«Στρατηγική καμικάζι» αποδίδει στην ελληνική πλευρά άρθρο της Deutsche Welle για την πορεία των διαπραγματεύσεών της με τους εταίρους. Μια… στρατηγική -«όλα ή τίποτα», όπως αναφέρει- κατά την οποία η ελληνική κυβέρνηση «διέρρηξε και το δεύτερο γύρο συνομιλιών στις Βρυξέλλες, κυρίως γιατί οι υπουργοί Οικονομικών δεν υπέκυψαν στις επιθυμίες της». Παράλληλα, κάνει προσωπική επίθεση στον Έλληνα ΥΠ.ΟΙΚ, Γιάνη Βαρουφάκη

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS