Menu
K2 Items
K2 Categories

Υπηρεσίες αποφράξεων: Γιατί οι σωλήνες κάποτε φτάνουν στα όρια…

  • Γράφτηκε από τον 
Αποφράξεις αποχετεύσεων στην Αθήνα Ξεβούλωμα νιπτήρα; Φθαρμένοι σωλήνες αποχέτευσης; Απόφραξη φρεατίου | Αποφράξεις Αθήνα Αποφράξεις αποχετεύσεων στην Αθήνα Ξεβούλωμα νιπτήρα; Φθαρμένοι σωλήνες αποχέτευσης; Απόφραξη φρεατίου | Αποφράξεις Αθήνα
Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που διαπιστώνουμε ότι τελικά πολύ λίγα πράγματα είναι κάτω από τον απόλυτο έλεγχό μας και τις περισσότερες φορές αναγκαζόμαστε είτε να κάνουμε συμβιβασμούς είτε να… τρέχουμε και να μη φτάνουμε. 

Ας υποθέσουμε πως μένετε σε κλασσικό διαμέρισμα στην Αθήνα και έχετε κανονίσει για το βράδυ μια μικρή γιορτή στο σπίτι σας για την επέτειο των γάμων σας, για τη γιορτή σας, ή έστω μια απλή μάζωξη για να δείτε ένα ποδοσφαιρικό ματς με την παρέα σας.

Όμως εκείνη η έντονη δυσοσμία που έρχεται από την τουαλέτα όχι μόνο δεν λέει να σταματήσει, αλλά γίνεται όλο και πιο έντονη όσο προχωράει η μέρα. Και δεν δείχνει καμία διάθεση να υποχωρήσει στα τόσα αποσμητικά που έχετε βάλει από το πρωί… Τι κάνετε τότε; 

Χωρίς χρονοτριβή, η πρώτη σας σκέψη πρέπει να πάει σε μια εταιρεία αποφράξεων, από αυτές που αναλαμβάνουν ένα μεγάλο δίκτυο εργασιών, γιατί το πρόβλημα μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας υδραυλικός μόνος του και με λίγα εργαλεία στη διάθεσή του. Αν μάλιστα το πρόβλημα είναι κεντρικό και δεν αφορά μόνο το διαμέρισμά σας, τότε είναι αδύνατον να επιλυθεί με την παρουσία ενός μόνο επαγγελματία. 

Ευτυχώς τόσο στο Κέντρο Αθηνών όσο και στα  προάστια εδρεύουν πολλές και καλές τέτοιες επιχειρήσεις που καλύπτουν την ευρύτερη περιοχή Αττικής (Κηφισιά, Γαλάτσι, Καισαριανή, Καλλιθέα, Πειραιάς, Ηλιούπολη κλπ), η οποία δεν είναι άτρωτη από τα αποφρακτικά προβλήματα, που ούτε χρονικό πρόγραμμα έχουν ούτε… προειδοποιούν. 
 
Οι εταιρείες του αποφρακτικού κλάδου έχουν πολύχρονη παρουσία στην πιάτσα, με αποτέλεσμα όλοι να γνωρίζουν πόσα μπορούν να πετύχουν και πόσο επαγγελματίες είναι οι εργαζόμενοί τους. Κυρίως όμως έτσι εξασφαλίζεται η μεγάλη τους πείρα, που τις κάνει όλο και πιο σίγουρες και αποτελεσματικές στις επόμενες καταστάσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, κάτι που διασφαλίζει και το μέλλον τους.

Το κύριο έργο τους είναι βέβαια οι αποφράξεις, τα ξεβουλώματα των σωληνώσεων αποχετεύσεων που έχουν βουλώσει από διάφορα υλικά, ωστόσο οι εταιρείες αυτές ασχολούνται και με πολλές άλλες εργασίες που πρέπει να γίνονται στις πολυκατοικίες και χωρίς τις οποίες η ζωή σε αυτές θα ήταν το λιγότερο προβληματική.     
 
Οι αντλήσεις υδάτων, οι μυοκτονίες, οι απεντομώσεις, οι ψεκασμοί, οι απολυμάνσεις, ακόμη και οι καλλωπισμοί εξωτερικών επιφανειών, είναι εργασίες που εκτελούν με πολύ μεγάλη προθυμία και συνέπεια οι εταιρείες αποφράξεων, έτσι ώστε να μπορούμε να τις χαρακτηρίσουμε «εταιρείες εξυπηρέτησης πολυκατοικιών», χωρίς καμία δόση υπερβολής. 
Και στα δύο ερωτήματα που απασχολούν τον πελάτη, το «πότε;» και το «πόσο;», η απάντησή τους είναι «όσο το δυνατόν πιο γρήγορα» και «όσο το δυνατόν πιο οικονομικά». Αφενός γιατί η δουλειά πρέπει να τελειώσει όσο γίνεται γρηγορότερα και να επιστρέψει η κανονικότητα στο διαμέρισμα, αφετέρου γιατί η αποφρακτική εργασία δεν μπορεί να γίνει ούτε μέσον αισχροκέρδειας ούτε αντικείμενο χρονοβόρων διαπραγματεύσεων. 

Όσοι ζείτε λοιπόν σε διαμέρισμα των Αθηνών ή των προαστίων λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν σας αυτήν την πολύτιμη υπηρεσία που σας προσφέρεται και ξεχάστε την απευκταία και… αγχωτική υπόθεση που σας παρουσιάσαμε στην αρχή. Αρκεί μόνο ένα τηλεφώνημα και λίγα λεπτά αναμονής…
 
Περαιτέρω πληροφορίες:  apofraxeis4u

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή