Menu
K2 Items
K2 Categories

"ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ", η φιλανθρωπική συναυλία του καλοκαιριού

  • Γράφτηκε από τον 
"ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ", η φιλανθρωπική συναυλία του καλοκαιριού

Με το σύνθημα «MIA ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ», ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ διοργανώνει μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία την Πέμπτη 3 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ για τη στήριξη του έργου τoυ Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

 Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε εχθές το μεσημέρι στο ELECTRA PALACE, οι 4 coaches του «TheVoice» έδωσαν το «παρών» και μίλησαν για τη συμμετοχή τους σε αυτόν τον σκοπό.

 Η συνέντευξη ξεκίνησε με την τοποθέτηση του Στρατή Λιαρέλλη, Γενικού Διευθυντή των Τηλεοπτικών Σταθμών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα, ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε τα εξής:

 

«Η συγκεκριμένη συναυλία αποτελεί πρωτοβουλία του Αντιπρόεδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ κ. Θοδωρή Κυριακού, την οποία αγκάλιασαν αμέσως οι τέσσερις καλλιτέχνες. Το έργο που επιτελεί η Αρχιεπισκοπή μέσω της Αποστολής είναι τουλάχιστον αξιοπρόσεκτο και αξιοθαύμαστο. Μέσα από τη συγκεκριμένη συναυλία, πρωταρχικός μας στόχος είναι να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο γιατί δεν είμαστε έξω από την κοινωνία. Είμαστε υπερήφανοι σαν τηλεοπτική επιχείρηση, αλλά και οι συντελεστές του Voice για αυτό που παρουσίασαν. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους αφανείς ήρωες που εργάζονται ήδη μήνες τώρα για την άρτια διοργάνωση της συναυλίας και βέβαια όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς που έχουν σταθεί αρωγοί στην προσπάθεια μας. Υπάρχουν δυνάμεις στην ελληνική κοινωνία που αν τους δοθεί ο καταλύτης μπορούν να απελευθερωθούν και να συνδράμουν με αυτά που δεν έχουν και όχι μόνο με αυτά που έχουν και αυτό είναι κάτι ελπιδοφόρο».

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Γενικός Διευθυντής της ΜΚΟ «Αποστολή» Κώστας Δήμτσας, ο οποίος δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ και τον κ. Θοδωρή Κυριακού, γιατί μας έκαναν να αισθανθούμε μία οικογένεια. Έχουμε δουλέψει άπειρες ώρες, σε απίστευτους χρόνους για την καλύτερη διοργάνωση της συναυλίας. Μας συγκίνησε η ετοιμότητα των στελεχών του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, αλλά και η ουσιαστική συμμετοχή των καλλιτεχνών στην προσπάθειά μας να αναδείξουμε το έργο που κάνει η Αποστολή. Για μένα αυτή η αγκαλιά που ανοίγει είναι πολύ μεγάλη και θέλω να απευθύνω μια έκκληση: Τα 7 Ευρώ που είναι το αντίτιμο του εισιτηρίου σημαίνουν 7 μερίδες φαγητού ή μισό κιβώτιο από αυτό που θα παίρνει κάθε οικογένεια κάθε μήνα».

Για τη συμμετοχή της στη φιλανθρωπική συναυλία «ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ» η Δέσποινα Βανδή είπε: «Θέλω απλώς να πω συγχαρητήρια για αυτή την πρωτοβουλία, χαίρομαι που είμαι κομμάτι αυτής της συναυλίας και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα χιλιάδες άτομα που ήδη έχουν αγοράσει εισιτήριο και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί με τον Όμιλο ΑΝΤENNA».

Το λόγο πήρε στη συνέχεια η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία δήλωσε: «Είναι απαραίτητο όσο ποτέ άλλοτε να βλέπουμε τους ανθρώπους γύρω μας. Να ξεφεύγουμε από τα δικά μας προβλήματα και να βλέπουμε και τα προβλήματα των διπλανών μας. Είναι ωραίο να είμαστε πάνω απ’ όλα άνθρωποι. Χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται και μένα η ευκαιρία να βρίσκομαι κι εγώ σε αυτή τη συναυλία. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τραγουδήσουμε, και να μεταφέρουμε όσο καλύτερα συναισθήματα και κάτι θετικό για να μπορούμε να απαλύνουμε τον πόνο των ανθρώπων σε τέτοιες δύσκολες εποχές που ζούμε».

Για τη συμμετοχή του στη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία μίλησε και ο Μιχάλης Stavento: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω και έχω την ευκαιρία έτσι να βοηθήσω κάποιους ανθρώπους. Ελπίζω κάποια στιγμή να πάνε όλα καλά και στον τόπο μας, ώστε να μην χρειάζεται καμία βοήθεια και να είναι όλοι από μόνοι τους καλά».

Τέλος, το λόγο πήρε ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος δήλωσε με τη σειρά του μεταξύ άλλων: «Νιώθω τόσο χαρούμενος λίγες μέρες πριν τη συναυλία, που με τα λόγια απλά δεν μπορώ να σας περιγράψω αυτό που νιώθω. Θέλω να έρθει εκείνη η στιγμή, να τραγουδήσω και εύχομαι να γίνει πραγματικά το αδιαχώρητο το βράδυ της 3ης Ιουλίου στο ΟΑΚΑ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Δέσποινα, στο Μιχάλη, στη Μελίνα που αυτοί είναι πραγματικά οι ψυχές αυτής της εκδήλωσης, στο Γιώργο Λιάγκα που θα παρουσιάσει τη συναυλία, στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ και στα εκατοντάδες άτομα που ασχολούνται με την προετοιμασία και την παραγωγή της συναυλίας. Όλοι συμβάλλουν σε αυτό τον αγώνα αγάπης, σε αυτή την προσπάθεια χαράς και ελπίδας γιατί αυτός ο τόπος δεν είναι μόνο μιζέρια και κακουχίες, έχει και Φως. Ας δούμε την ελπίδα και το Φως».

Η διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, κ. Κατερίνα Γκαγκάκη, συντόνισε τη συνέντευξη Τύπου και ευχαρίστησε το σύνολο των δημόσιων και ιδιωτικών φορέων που υποστηρίζουν τη συναυλία. Στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου, αλλά και ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ANT1 TV, Γιάννης Λάτσιος.

Τη συναυλία στηρίζουν πλήθος ιδιωτικών και δημόσιων φορέων, μεταξύ άλλων η ΕΥΔΑΠ και ο ΟΑΣΑ, εκπρόσωποι των οποίων έδωσαν το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στη δυνατότητα μεταφοράς των θεατών από και προς το ΟΑΚΑ, χρησιμοποιώντας τα ΜΜΜ του ΟΑΣΑ για την καλύτερη μετακίνησή τους.

Να σημειωθεί πως τα έσοδα από τη συναυλία με τίτλο « ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ» θα διατεθούν στο πρόγραμμα σίτισης απόρων και αστέγων Αθηνών της «Αποστολής».

Το πρόγραμμα καλύπτει:

10.000 μερίδες φαγητού/ημέρα ολόκληρο το χρόνο σε άπορους, άστεγους, μετανάστες

8.500 δέματα τροφίμων/ μήνα σε σχολεία, ενορίες και πολύτεκνες οικογένειες.

Τη λειτουργία Κοινωνικών Παντοπωλείων σε 5 περιοχές της Αθήνας.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στα καταστήματα Public, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOTS και IANOS και ηλεκτρονικά στο viva.gr (http://www.viva.gr/tickets/music/mia-xora-mia-foni/).

Προμηθευτείτε κι εσείς το δικό σας και στηρίξτε την προσπάθεια της Αποστολής!

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 25 Ιουνίου 2014 17:16

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιουνίου 08, 2018

Αγριες συγκρούσεις Ισραηλινών-Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας.Τέσσερις νεκροί, περισσότεροι από 400 τραυματίες από ισραηλινά πυρά

Τουλάχιστον τέσσερις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 400 τραυματίστηκαν σήμερα από πυρά του ισραηλινού στρατού κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων…
Ιουνίου 08, 2018

Κύπρος: Σοκάρουν τα στοιχεία για παιδική πορνογραφία

Από την αρχή του έτους μέχρι το τέλος Μαίου καταγγέλθηκαν στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 65 υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας, δήλωσε…
Ιουνίου 08, 2018

Χρηματιστήριο Αθηνών: Με πτώση 0,71% στις 773,06 μονάδες έκλεισε ο Γενικός Δείκτης Τιμών

Με πτώση έκλεισε η χρηματιστηριακή αγορά στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, με τις τραπεζικές μετοχές να βρίσκονται στο επίκεντρο των…
Ιουνίου 08, 2018

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα νομιμοποίησης αλλοδαπών

Οργανωμένο κύκλωμα που θησαύριζε νομιμοποιώντας αλλοδαπούς μέσω ψευδών αναγνωρίσεων πατρότητας εξώγαμων παιδιών και εικονικούς γάμους, στο οποίο είχαν καθοριστικό ρόλο…
Ιουνίου 08, 2018

Ο Έλληνας ερευνητής που νίκησε τον καρκίνο

Οι ερευνητές του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας των ΗΠΑ, με επικεφαλής τον δρα Στίβεν Ρόζενμπεργκ και τη συμμετοχή του Έλληνα Νικόλαου…